چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

اسپاگتی

مافین اسپاگتی

1.7 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

اسپاگتی – 200 گرم
پیاز – 1 عدد
قارچ – 5 عدد
گوشت چرخ کرده – 100 گرم
پنیر پیتزا – 100 تا 150 گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
ادویه مورد دلخواه – به میزان لازم
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم

طرز تهیه مافین اسپاگتی

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا سبک شده بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و به همراه پیاز سرخ می نماییم ، رب گوجه فرنگی را اضافه و کمی تفت می دهیم قارچ خرد شده ، نمک ، فلفل ، ادویه مورد دلخواه خود را اضافه و در ظرف را میگذاریم حرارت را کم کرده تا به آرامی پخته و به روغن بیافتد وقتی به روغن افتاد از روی حرارت برداشته و نصف پنیر را با مایه مخلوط می نماییم.  اسپاگتی ها را طبق دستور روی جعبه آبکش می کنیم . قالب مافین را با روغن چرب می نماییم. اسپاگتی ها را با کمک چنگال داخل هر خانه به طوری می ریزیم که به شکل لانه پرنده شود (با چنگال رشته های اسپاگتی را می چرخانیم تا به شکل لانه پرنده شود) . از مایه آماده شده روی اسپاگتی ها ریخته و روی مایه نیز پنیر پیتزا می ریزیم قالب مافین را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت)به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم تا پنیر مافین اسپاگتی طلایی رنگ شود.

نکته:

  • در زمان خرد کردن قارچ کمی آبلیمو داخل ظرف ریخته تا قارچ ها سیاه نشوند.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید