چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ماست تمشکی

ماست تمشکی

131 بازدید
5 دقیقه
مواد لازم

تمشک تازه – 200 گرم
آب لیمو – 1 قاشق غذاخوری
خاکه قند یا شکر پودری – 2 قاشق غذاخوری
ماست یونانی – 500 گرم

طرز تهیه ماست تمشکی

ماست و تمشک را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار می دهیم ، بعد از یک ساعت از فریزر خارج کرده و به همراه خاکه قند یا شکر پودری و آبلیمو در دستگاه مخلوط کن ریخته و میکس می کنیم . ماست تمشکی آماده سرو است .

نکته:

  • ماست تمشکی را می توان در یک ظرف در بسته در فریزر به مدت یک ماه نگهداری کرد.
  • میتوان میزان ماست یونانی را با توجه به ذائقه خانواده کم یا زیاد نمود که در رنگ ماست تمشکی تاثیر دارد.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید