چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Pear Marmalad

مارمالاد گلابی

2.1 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گلابی – 3 کیلو
شکر – 1/5 کیلو
وانیل – 1 قاشق چایخوری
ژلاتین – 3 ورق
آبلیمو – نصف استکان

طرز تهیه مارمالاد گلابی

گلابی را پوست گرفته ، هسته ها و قسمت سفت آن را جدا میکنیم و با سه چهار لیوان آب روی حرارت گذاشته تا بپزد و آب آن تبخیر شود سپس گلابی های پخته را له میکنیم و از صافی رد میکنیم شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم مرتب هم می زنیم تا مایه کاملاً سفت شود بعد ژلاتین را در کمی آبجوش حل نموده و به مارمالاد اضافه میکنیم در اواخر پخت وانیل و آبلیمو را اضافه میکنیم.

نکته :

  • مارمالاد گلابی بعد از سرد شدن کاملاً غلیظ و بدون آب است.
  •  میتوان به جای ژلاتین از لعاب به دانه به میزان 4 تا 5 قاشق سوپخوری استفاده نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید