چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Apple-jelly

مارمالاد سیب سبز

2.2 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

سیب سبز فرانسوی- 4 عدد
برگ نعناء تازه – 1 پیمانه
آب لیموترش تازه – 3 قاشق سوپخوری
شکر- هم وزن پوره سیب
اسانس نعناء – در صورت تمایل

طرز تهیه مارمالاد سیب سبز

سیب ها را با پوست خرد میکنیم و با نعناء ، آب لیموترش و یک لیوان آب در یک ظرف ریخته و روی حرارت میگذاریم تا سیب ها پخته و آب آن کشیده شود ، سپس در دمای محیط گذاشته تا حرارت خود را از دست بدهد و بعد از صافی رد کرده و پوره میکنیم . پوره سیب را وزن کرده و به اندازه وزن پوره ، شکر اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم گذاشته و با قاشق چوبی هم می زنیم تا شکر در پوره حل شود و مارمالاد جوش بیاید و غلیظ و شفاف شود. میتوان در صورت تمایل اسانس نعناء نیز اضافه کرد. مارمالاد سیب سبز وقتی نیم گرم شد به یک شیشه دردار منتقل میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید