چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

لوز بادامی

2672 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه لوز بادامی:

مغزهای بادام را به مدت 1 دقیقه در آب جوش ریخته و در ظرف را می بندیم سپس 1 دقیقه در آب خیلی سرد می ریزیم تا پوست قهوه ای آن جدا شود. بادام ها را با پارچه ی تمیزی خشک کرده و در آسیاب برقی می ریزیم تا بادامها پودر شوند . عسل را در دو قاشق آب جوش حل کرده و پودر بادام را داخل آب و عسل ریخته و با دست خمیر را ورز می دهیم تا یکنواخت شود (اگر خمیر شل بود کمی پودر بادام اضافه می کنیم). خمیر لوز بادامی را در کف سینی به قطر 1 سانتیمتر پهن کرده و پودر نارگیل را روی خمیر پاشیده و سینی را در یخچال گذاشته تا لوز بادامی سفت شود. سپس با کارد تیزی لوز بادامی را به شکل مربع یا لوزی برش می زنیم.

میتوان پودر نارگیل را با آب آلبالو یا شاتوت مخلوط کرد تا رنگی شود.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
yogurt1

نکاتی در مورد تهیه ماست

هر چه بیشتر شیر را بجوشانیم ، آب...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات