چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

لوبیا پلو با لوبیا قرمز

لوبیا پلو با لوبیا قرمز

316 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

روغن نارگیل یا کانولا- 1 قاشق چایخوری
سیر – 1 حبه
پیاز متوسط – یک عدد
پیازچه – 3 یا 4 عدد
فلفل دلمه ای – 1 عدد
لوبیا قرمز – یک و نیم پیمانه
برنج – 3 پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم
شیر نارگیل- یک پیمانه کامل و سه چهارم پیمانه
فلفل قرمز تند – 1 عدد

طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیا قرمز

سیر ، پیازچه ، پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم و در روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا تفت خورده و سبک شوند. آب برنج و آب لوبیا را خالی می نماییم و داخل قابلمه ریخته تا به همراه مواد داخل قابلمه تفت داده شود . آب ، شیر نارگیل ، فلفل قرمز درسته ، نمک و فلفل را به برنج اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا به جوش بیاد . بعد از جوشیدن فلفل قرمز تند را از قابلمه خارج کرده و دور می اندازیم و بعد از اینکه آب برنج کشیده شد لوبیا پلو با لوبیا قرمز را دم می گذاریم.

نکته:

  • لوبیا قرمز را از شب قبل خیس می کنیم.
  • لوبیا قرمز را قبل از تهیه لوبیا پلو نیم پز می کنیم. (لوبیا را با کمی آب روی حرارت می گذاریم تا نیم پز شود)
  • می توان از کنسرو لوبیا قرمز در تهیه این غذا استفاده نمود.
  • در تهیه این غذا از روغن خیلی کمی استفاده شده است که با ذائقه ایرانی کمی تفاوت دارد.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید