چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

لوبیا برریتوس

لوبیا برریتوس

350 بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

نان ترتیلا – ۵ عدد
لوبیا (تازه) – ۴۵۰ گرم
پنیر چدار – ۱۲۰ گرم

طرز تهیه لوبیا برریتوس

جهت آماده سازی خوراک لوبیا برریتوس؛ نان ترتیلا را روی سطح صافی پهن کرده و در میان آن ۱/۳ لوبیا‌های خود را بریزید؛ سپس روی لوبیا‌ها دو الی سه قاشق غذا خوری از پنیر چدار خود را پخش کنید. حال نان ترتیلای خود را لوله کرده و با شعله متوسط سرخ کنید. دقت فرمایید که بهتر است هر ۳۰ ثانیه یک‌بار نان ترتیلا را بچرخانید تا طلایی شود.

پس از سرخ شدن نان؛ یک کاغذ روغنی دور آن لوله کرده و درون فر با درجه حرارت ۲۲۰ درجه به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید.

سس‌های پیشنهادی ما جهت سرو لوبیا برریتوس؛ سس سالسا و سس ترش می‌باشد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید