چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Lavashak

لواشک کیوی

2.4 هزار بازدید
20 دقیقه + 4 روز
مواد لازم

کیوی – نیم کیلو
سیب بزرگ – 1 عدد
نمک – 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه لواشک کیوی

کیوی و سیب را رنده میکنیم و با نمک مخلوط میکنیم سپس داخل سینی را کمی چرب نموده و لایه نازکی از مخلوط را در سینی پهن میکنیم و در دمای آشپزخانه قرار میدهیم تا لواشک کیوی آماده شود.

نکته :

  • برای خوش طعم تر شدن لواشک کیوی بهتر است کیوی را با کمی آب پخته و بعد لواشک درست کنیم.
  • میتوان روی یک سطح صاف سلفون پهن کرد و لواشک را روی آن تهیه نمود.

با تشکر از سمیه خانم برای ارسال دستور و عکس لواشک کیوی

با تشکر از محمد آقا برای ارسال نکات تکمیلی

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید