چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cherry1

لواشک آلبالو

2.6 هزار بازدید
3 ساعت + 2 روز
مواد لازم

آلبالو – 1 کیلو
نمک – به میزان دلخواه

طرز تهیه لواشک آلبالو

آلبالوها را تمیز کرده و شسته در یک قابلمه که دو برابر ظرفیت آلبالو باشد میریزیم و روی آن را نمک می پاشیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا آلبالوها پخته شود فقط هر از چندگاهی آلبالوها را هم می زنیم تا ته نگیرد (احتیاج به اضافه کردن آب ندارد) بعد از پخته شدن آلبالوها را داخل یک صافی ریخته و با کفگیر آلبالوها را هم زده و کمی هم فشار می دهیم تا فقط هسته در صافی بماند البته میتوان کمی آبجوش به آلبالوها اضافه کرد تا از صافی رد شود.(زیر صافی یک قابلمه قرار میدهیم) قابلمه را روی حرارت گذاشته و هم می زنیم تا آب اضافه لواشک آلبالو تبخیر شود (مثل زمانی که رب گوجه فرنگی درست میکنیم و به غلظت رب برسد ) سپس از روی حرارت برداشته و تا خنک شدن لواشک آلبالو صبر میکنیم بعد از سرد شدن آن را روی یک نایلون تمیز پخش میکنیم و در آفتاب قرار میدهیم یا در مقابل باد مستقیم پنکه و یا کولر قرار میدهیم تا لواشک آلبالو آماده شود.

لواشک را میتوان از میوه های مختلف و یا ترکیب چند میوه درست کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید