چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

لاحماجون Lahmajun

584 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه لاحماجون Lahmajun:

لاحماجون یک پیتزای ارمنی و ترکیه ای است که تهیه آن ساده و از نظر کالری یک غذای رژیمی و سالم می باشد.  برای تهیه آن ابتدا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و داخل دستگاه غذاساز می ریزیم تا ریز خرد شود سپس جعفری را اضافه و مجدداً دستگاه غذاساز را روشن میکنیم تا جعفری نیز خرد شود رب گوجه فرنگی ، سیر له شده، پودر پاپریکا ، فلفل سیاه ، زیره و نمک را اضافه و خوب مخلوط می کنیم و مواد آماده شده به همراه روغن زیتون را به گوشت اضافه و ورز می دهیم تا یکدست شود. خمیر پیتزا را خیلی نازک روی سطح صافی به کمک وردنه باز می کنیم . سینی فر را کمی چرب کرده و خمیرها را داخل سینی قرار می دهیم و مواد لاحماجون را روی آن ریخته و کل سطح خمیر را می پوشانیم و در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فانهایت به مدت 8 تا 15 دقیقه قرار میدهیم.

نکته :
  • زمان پخت لاحماجون بستگی به نازکی خمیر و مواد روی خمیر دارد اگر خمیر خیلی نازک و مواد روی آن کم باشد زمان پخت کمتر است.
  • با این میزان مواد و خمیر پیتزا به اندازه 6 عدد لاحماجون به اندازه تصویر می توانید تهیه نمایید.
  • برای آگاهی از میزان خمیر پیتزا اینجا کلیک کنید.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

انواع ساندویچ و پیتزا , غذا ها , غذاهای ملل مختلف
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
rice flour

آرد برنج

برنج را چندین بار با آب میشوییم و یک...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات