چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

لاحماجون

لاحماجون Lahmajun

2.4 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

گوشت چرخ کرده- 225 گرم
فلفل دلمه ای سبز- 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز- 1 عدد متوسط
پیاز بزرگ – 1 عدد
گوجه فرنگی – 2 عدد
رب گوجه فرنگی – 3 قاشق غذاخوری
سیر – دو حبه
زیره سبز آسیاب شده – 1 قاشق چایخوری
پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه  – به میزان لازم
روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری
جعفری – 25 گرم

طرز تهیه لاحماجون Lahmajun

لاحماجون یک پیتزای ارمنی و ترکیه ای است که تهیه آن ساده و از نظر کالری یک غذای رژیمی و سالم می باشد.  برای تهیه آن ابتدا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و داخل دستگاه غذاساز می ریزیم تا ریز خرد شود سپس جعفری را اضافه و مجدداً دستگاه غذاساز را روشن میکنیم تا جعفری نیز خرد شود رب گوجه فرنگی ، سیر له شده، پودر پاپریکا ، فلفل سیاه ، زیره و نمک را اضافه و خوب مخلوط می کنیم و مواد آماده شده به همراه روغن زیتون را به گوشت اضافه و ورز می دهیم تا یکدست شود. خمیر پیتزا را خیلی نازک روی سطح صافی به کمک وردنه باز می کنیم . سینی فر را کمی چرب کرده و خمیرها را داخل سینی قرار می دهیم و مواد لاحماجون را روی آن ریخته و کل سطح خمیر را می پوشانیم و در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فانهایت به مدت 8 تا 15 دقیقه قرار میدهیم.

نکته :

  • زمان پخت لاحماجون بستگی به نازکی خمیر و مواد روی خمیر دارد اگر خمیر خیلی نازک و مواد روی آن کم باشد زمان پخت کمتر است.
  • با این میزان مواد و خمیر پیتزا به اندازه 6 عدد لاحماجون به اندازه تصویر می توانید تهیه نمایید.
  • برای آگاهی از میزان خمیر پیتزا اینجا کلیک کنید.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید