چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

لاحماجون Lahmajun

1310 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه لاحماجون Lahmajun:

لاحماجون یک پیتزای ارمنی و ترکیه ای است که تهیه آن ساده و از نظر کالری یک غذای رژیمی و سالم می باشد.  برای تهیه آن ابتدا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و داخل دستگاه غذاساز می ریزیم تا ریز خرد شود سپس جعفری را اضافه و مجدداً دستگاه غذاساز را روشن میکنیم تا جعفری نیز خرد شود رب گوجه فرنگی ، سیر له شده، پودر پاپریکا ، فلفل سیاه ، زیره و نمک را اضافه و خوب مخلوط می کنیم و مواد آماده شده به همراه روغن زیتون را به گوشت اضافه و ورز می دهیم تا یکدست شود. خمیر پیتزا را خیلی نازک روی سطح صافی به کمک وردنه باز می کنیم . سینی فر را کمی چرب کرده و خمیرها را داخل سینی قرار می دهیم و مواد لاحماجون را روی آن ریخته و کل سطح خمیر را می پوشانیم و در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فانهایت به مدت 8 تا 15 دقیقه قرار میدهیم.

نکته :
  • زمان پخت لاحماجون بستگی به نازکی خمیر و مواد روی خمیر دارد اگر خمیر خیلی نازک و مواد روی آن کم باشد زمان پخت کمتر است.
  • با این میزان مواد و خمیر پیتزا به اندازه 6 عدد لاحماجون به اندازه تصویر می توانید تهیه نمایید.
  • برای آگاهی از میزان خمیر پیتزا اینجا کلیک کنید.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

انواع ساندویچ و پیتزا , غذا ها , غذاهای ملل مختلف
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
ناگت خانگی

ناگت مرغ خانگی

گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات