چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

قیصی

99 بازدید 3 روز

طرز تهیه قیصی:

ابتدا زردآلوها را شسته و از وسط نصف می کنیم و هسته آنها را خارج می نماییم. یک سبد انتخاب کرده و یک دستمال تمیز داخل آن پهن می کنیم برگه های زردآلو را درون آن چیده و یک دستمال روی آن می اندازیم و به مدت ۲ تا ۳ روز در زیر نور آفتاب قرار داده و هر چند ساعت یک بار هم زردآلوها را زیر و رو کرده تا تمام قسمت های قیصی ها در معرض آفتاب قرار بگیرد و آب آنها خشک شود.

نکته:

  • میزان خشک شدن قیصی بستگی به ذائقه خانواده دارد.
  • سبد زردآلو ها را باید طوری گذاشت که از زیر آن هوا بگذرد.
  • می توان زردآلوها را به قطعات دلخواه برش زد.
  • پس از خشک شدن قیصی ها را درون ظرف در بسته و در یخچال نگهداری نمایید.
 

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

تنقلات
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
اشکنه

اشکنه گوجه فرنگی

پیاز را نگینی خرد می کنیم و در...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات