چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

قیصی

قیصی

380 بازدید
3 روز
مواد لازم

زردآلو- به میزان لازم

طرز تهیه قیصی

ابتدا زردآلوها را شسته و از وسط نصف می کنیم و هسته آنها را خارج می نماییم. یک سبد انتخاب کرده و یک دستمال تمیز داخل آن پهن می کنیم برگه های زردآلو را درون آن چیده و یک دستمال روی آن می اندازیم و به مدت ۲ تا ۳ روز در زیر نور آفتاب قرار داده و هر چند ساعت یک بار هم زردآلوها را زیر و رو کرده تا تمام قسمت های قیصی ها در معرض آفتاب قرار بگیرد و آب آنها خشک شود.

نکته:

  • میزان خشک شدن قیصی بستگی به ذائقه خانواده دارد.
  • سبد زردآلو ها را باید طوری گذاشت که از زیر آن هوا بگذرد.
  • می توان زردآلوها را به قطعات دلخواه برش زد.
  • پس از خشک شدن قیصی ها را درون ظرف در بسته و در یخچال نگهداری نمایید.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید