چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

قیسی پلو

قیسی پلو

3.1 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

برنج – 2 پیمانه
قیسی – نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده – 250 گرم
دارچین – نصف قاشق چایخوری
جوز هندی – نصف قاشق چایخوری
ادویه کاری – 1 قاشق مرباخوری
پیاز کوچک – 1 عدد
روغن – نصف پیمانه
کره – 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

طرز تهیه قیسی پلو

پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می نماییم گوشت را اضافه و تفت می دهیم نمک ، فلفل و ادویه کاری را اضافه می کنیم. در ظرفی دیگر کره را حرارت داده و قیسی ها را در کره تفت می دهیم جوز هندی و دارچین را به قیسی ها اضافه و مخلوط می نماییم در آخر گوشت و قیسی ها را با هم در یک ظرف مخلوط می نماییم. برنج را با سه لیوان آب و کمی نمک روی حرارت زیاد گذاشته تا بپزد وقتی آب برنج خشک شد مخلوط قیسی و گوشت را لا به لای آن ریخته و قیسی پلو را دم می گذاریم.

نکته :

  • می توان از سویا به جای گوشت چرخ کرده استفاده نمود.چ
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید