چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

قیسی پلو

964 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه قیسی پلو:

پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می نماییم گوشت را اضافه و تفت می دهیم نمک ، فلفل و ادویه کاری را اضافه می کنیم. در ظرفی دیگر کره را حرارت داده و قیسی ها را در کره تفت می دهیم جوز هندی و دارچین را به قیسی ها اضافه و مخلوط می نماییم در آخر گوشت و قیسی ها را با هم در یک ظرف مخلوط می نماییم. برنج را با سه لیوان آب و کمی نمک روی حرارت زیاد گذاشته تا بپزد وقتی آب برنج خشک شد مخلوط قیسی و گوشت را لا به لای آن ریخته و قیسی پلو را دم می گذاریم.

نکته :
  • می توان از سویا به جای گوشت چرخ کرده استفاده نمود.چ

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

انواع خورش و پلو , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
tahtig onions

ته دیگ پیاز

طرز تهیه ته دیگ پیاز: برنج را آبکش...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات