چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

قزل آلای بریان

2674 بازدید 45 دقیقه

طرز تهیه قزل آلای بریان:

روغن زیتون ، آبلیمو ، سیر ، نعناء ، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم ، سپس ماهی ها را با این مخلوط آغشته می نماییم و حتی داخل شکم ماهی را کمی از این مواد می ریزیم ماهی ها را در یخچال به مدت نیم ساعت قرار میدهیم و در این فاصله منقل را آماده می نماییم. توری فلزی را چرب کرده و ماهی ها را روی آن چیده و روی حرارت به مدت 10 تا 12 دقیقه میگذاریم سپس آن را برگردانده تا طرف دیگر ماهی بریان شود ، قزل آلای بریان شده را در دیس قرار داده و با قطعات لیموترش تزیین میکنیم.

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

آبزیان , خوراک , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات