چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

قزل آلای بریان

2845 بازدید 45 دقیقه

طرز تهیه قزل آلای بریان:

روغن زیتون ، آبلیمو ، سیر ، نعناء ، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم ، سپس ماهی ها را با این مخلوط آغشته می نماییم و حتی داخل شکم ماهی را کمی از این مواد می ریزیم ماهی ها را در یخچال به مدت نیم ساعت قرار میدهیم و در این فاصله منقل را آماده می نماییم. توری فلزی را چرب کرده و ماهی ها را روی آن چیده و روی حرارت به مدت 10 تا 12 دقیقه میگذاریم سپس آن را برگردانده تا طرف دیگر ماهی بریان شود ، قزل آلای بریان شده را در دیس قرار داده و با قطعات لیموترش تزیین میکنیم.

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

آبزیان , خوراک , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
آش دوغ

آش دوغ (آذربایجان)

همیشه آش ها مقام بالایی نزد اشراف زاده ها داشتند و...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات