چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Fried mushrooms

قارچ پفکی

290 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 2 عدد
شیر – 1/4 لیوان
آرد سفید – 2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری – نصف قاشق غذاخوری
زنجبیل – 1/4 قاشق چایخوری
آویشن – نصف قاشق چایخوری
قارچ ریز – یک بسته
نمک و فلفل – به اندازه لازم
روغن – به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ پفکی

تخم مرغ را خوب زده و شیر را به آن اضافه می کنیم آرد ، آرد سوخاری ، زنجبیل ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا خمیر به غلظت ماست بدست آید. قارچ ها را یکی یکی با خمیر آغشته کرده و در روغن سرخ می کنیم ( قارچ باید در روغن غوطه ور شود ) . قارچ پفکی آماده سرو می باشد. نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • رزا گفته:
    شاید اونایی که میگن موادش شل شده چون مقدار لیوان ها متفاوته شاید مقدار شیررو بعضی از عزیزان بیشتر ریختن
  • زهرا گفته:
    بنظرم اصلا نباید از شیر استفاده کرد بلکه باید از ماالشعیر ساده استفاده کرد
  • سوگند گفته:
    من خوشم اومد .
  • شرمین گفته:
    خیلی سادە ست ولی ممنون
  • شرمین گفته:
    غذاش خیلی سادە ست ولی بە هر حال دستتون درد نکنە
  • پ ن گفته:
    چقد بدددددد بود ؛ شیر ترکیب بدی ایجاد می کنه با قارچ
  • لیلا گفته:
    دوستان اگر قارچ رو زیر اب بشورین تو سرخ شدن احتمال زیاد اب میندازه با دستمال مرطوب خشک.کنین من اینجوری قارچ پفکی درست کردم:قارچ رو داخل مخلوط سفید و بیکینگ پودر زدم بعد داخل تخم مرغ بعد ارد سوخاری. عالی میشه
  • یسنا گفته:
    سلام من تازه اومدم امیدوارم سایت خوبی باشه
  • نيلوفر گفته:
    سلام.من دوبار اين قارچا رو درست كردم.يبار با حرارت ملايم يبار با حرارت زياد.هردوبار آب افتاد.چرا؟؟؟به اندازه قارچ ربط داره آيا؟چون قارچام زياد ريز نبود :|
  • fatemeh گفته:
    بهتر نیست یه چند ساعتی به خمیرمون استراحت بدیم یعنی بعد از تهیه ی خمیر اون رو حداقل یه ساعت درون یخچال بگذاریم؟
  • زهرا گفته:
    سلام خوشحال میشم بدونم چطور میشه عضو گروه شما در تلگرام شد
  • نيلوفر گفته:
    خيلي خوشمزه شد ممنووون.من يه كم تو مايع خميرش پودر سير هم اضافه كردم. :)
  • رامیلا گفته:
    سلام سایتتون عالیه و منم اکثرشونو امتحان میکنم ازتون خواهش میکنم اگه میشه و بتونین غذاهای کره ای رو هم دستور پختشونو بذارید ممنون
  • رضوان گفته:
    دستورای غذاتون ایراد داره!!! غذا های پفکی که تو رستوران ها درست میکنن اصلا اینجوری نیست به جای شیر باید از ماء الشعیر بدون طعم استفاده بشه باشییییییییییییییییییییر؟!!!!!! اصلا پف میکنه با شیر واقعا؟
  • Iraj گفته:
    Khoshmazeast aya?
  • فریدون گفته:
    خیلی خوشمزس ؛ درست کنین و لذت ببرید.
  • معصومه گفته:
    بد نیست فقط بعد از پختن و پف کردن شل می شود
  • اشرف گفته:
    براپف کردنش بکینگ پودر خوبه ی کم اضافه کنید مث مرغ پفکی
  • سپید گفته:
    سلام قارچ پفکی عالیه ولی اگر از قارچ های کوچک استفاده کنین محشره.درضمن پیاز رو هم با همین مواد درست کنید و در روغن داغ سرخ کنین حتمن خوشتون میاد.
  • مهدی گفته:
    چی بخوریم
  • سارا و یگانه گفته:
    سلام واقعا عااااااالی بود. من درست کردم خیلی خوب بود.
  • امین بهزادی گفته:
    سلام من درست کردم واقعا عالی بود ممنون از سایت خوبتون
  • زهره گفته:
    ممنون از. توضیح صوتی بسیار خوبتون
  • دنيا گفته:
    با سلام من همين الان درست کردم معرکه شد خيلى ممنون از راهنماي هاى خوب شما استاد بزرگوار
  • slam mamani.com گفته:
    خیلی عالی من درست کردم
  • سمانه گفته:
    من با استفاده از دستورتون درست کردم واقعا عالی بود.ممنون از سایت مفید و خوبتون
    • مدیر گفته:
      ممنونم امیدوارم از بقیه دستور ها هم خوشتون بیاد
  • بیتا گفته:
    مایعش شل بود ماده زیادی روی قارچ نموند قارچشم نپخته بود ابکی بود چیکارش کنم خوب شه
      • س.ن گفته:
        اگه میخوایدقارچ پخته باشه,قبلش بخارپزش کنید.
  • دهقاني گفته:
    خوب
  • درسا گفته:
    تولدت مبارک غذای خوش مزه
  • ساجده گفته:
    سلام ممنون دوستانی که قارچشون خوب نشده شایدبخاطراینه که شعله رو کم کردن و قارچ آب انداخته فکرمیکنم این غذابایدباشعله زیادسرخ شه
  • Masoud گفته:
    خاله پروین دستت درد نکنه دادم مامانم درست کرد خیلی خوشمزه بود ،دستت طلا
  • قاچ پفکی گفته:
    نیلو و هلمای عزیز واقعا بی سلیقه هستین واستون متاسفم
  • Mahya گفته:
    خیلی عالی بود ممنون هلما خانم مجبور نیستی بخوریاااااااا نمیمیری
  • آموزش برنامه نویسی اندروید گفته:
    ممنون از مطالب خوبتان
  • zielona kawa گفته:
    .. Any recommendations? Thanks!
  • ماهی قزل آلا گفته:
    مرسی مفید بود
  • شقایق گفته:
    خوب بود بی نظیر من ک خیلی دوس داشتم عاشقتونم
    • هلما گفته:
      اهههههههههههههههههههههخیلی بدبود
  • نیلو گفته:
    زیاد خوشمزه نبود مزهی بدی داد شاید بعضیا دوست داشته باشن ولی من دوس نداشتم سایتتون عالیه
  • بینا گفته:
    عالیه مرسی از کار قشنگتون در ضمن پیامهای قرآنی هم به غذاها اضافه کنید بعضی از خواص ادویه هم بد نیست از آداب خوردن هم یاد کنید و...
  • بی نام گفته:
    بد نبودن لطفا غذاهای بیشتری بیارین
  • mozghan گفته:
    اگر میشه سس قارچ بفکی بگین
  • مروارید گفته:
    اونقد که باید پف نمی کنه. کلا موادی که واسش تعریف کردین ، خیلی شل میشه ، هی باید بهش آرد اضافه کرد. ولی با این حال مرسی.
  • الهه گفته:
    هدی خانم منم همین کار رو انجام دادم خوب شده
  • الهه گفته:
    به نظرم اگه آردسوخاری را آخر به قارچ آغشته به مواد بزنیم بهتر میشه.حتما این رو امتحان میکنم ونتیجه را میگم
    • هدي گفته:
      من آخر کار به قارچ آرد سوخاري زدم خيلي عالي شد.
  • سمانه گفته:
    منم عاشق قارچ پفکی ام! مرسی
  • نسرین گفته:
    لطفا دستور میگو پفکی هم بذارید
  • وحيد گفته:
    واقعا عاليه سايت خيلي خوبي دارين تشكر
  • سهیل گفته:
    عاشق قارچ پفکی هستم
    • مدیر گفته:
      ممنون اين از نظر لطف شماست نوش جان
  • عسگری گفته:
    سایت بسیارخوبی را راه اندازی کرده اید به امیدآموزش غذاهای خوشمزه وکم کالری.
  • فاطمه گفته:
    ممنون غذای پروتءینی و کم کالریه
دیدگاهتان را بنویسید