چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Gril fish with vegteble

فیله ماهی با سبزیجات

3.6 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم

روغن زیتون – 1 قاشق غذاخوری
فیله ماهی – 4 عدد (هر کدام 100 گرم)
نمک و فلفل – به میزان لازم
خردل – 2 قاشق غذاخوری
سبزیجات (شوید ، آویشن و جعفری) خرد شده – نصف پیمانه

طرز تهیه فیله ماهی با سبزیجات

فیله های ماهی را به روغن زیتون آغشته کرده و یک طرف ماهی را نمک و فلفل می زنیم  و طرف دیگر را با 1 تا 1/5 قاشق چایخوری خردل آغشته می نماییم، سپس فیله ماهی ها را از طرفی که خردل زده ایم به سبزیجات زده تا سبزیجات به ماهی بچسبد و سطح آن از سبزی پوشیده شود. فیله ها را از طرفی که نمک زده ایم روی سینی فر گذاشته و در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار داده تا بپزد. فر را از قبل گرم میکنیم.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید