چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

عصاره سبزیجات

عصاره سبزیجات

102 بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

روغن زیتون – 1 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ – 1 عدد
ساقه کرفس – 2 عدد
برگهای کرفس – یک فنجان
هویج بزرگ – 2 عدد
پیازچه درشت خرد شده – 1 فنجان
سیر – 8 حبه
برگ آویش تازه – 6 عدد
جعفری درشت خرد شده – 1 فنجان
برگ بو – 2 عدد
نمک – 1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه عصاره سبزیجات

پیاز ، ساقه کرفس ، هویج ، پیازچه را به قطعات ۳ سانتیمتری خرد می کنیم برگهای کرفس و جعفری را درشت خرد می نماییم و همه مواد خرد شده را در روغن زیتون به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم در زمان تفت دادن برگ آویشن تازه ، برگ بو و سیر له شده را به سبزیجات اضافه می کنیم. بعد نیم لیتر آب و نمک را اضافه می کنیم (در قابلمه را نمی گذاریم) ، حرارت را کم کرده و وقتی به جوش آمد ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا بجوشد. بعد از اینکه کمی سرد شد داخل صافی ریخته و عصاره سبزیجات را جدا می کنیم.

از عصاره سبزیجات در تهیه غذاها و سوپ ها  استفاده می شود.

نکته :

  • در تهیه عصاره سبزیجات می توان از سبزیها و صیفی جات دیگر هم استفاده نمود. مثل قارچ ، ذرت ، فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی ، رازیانه ، مارچوبه ، گل کلم و ….
  • عصاره سبزیجات را می توان در ظروف دردار فریزری ریخت و در فریزر نگهداری نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید