چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

عدسی

2090 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه عدسی:

پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم سپس 1/3 عدس را به همراه آب به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و بعد از 20 دقیقه مابقی عدس و سیب زمینی های نگینی درشت خرد شده را به آن اضافه و حرارت را کم می کنیم ، در اواخر پخت نمک ، فلفل و ادویه مورد نظر خود را به آن اضافه می کنیم. وقتی عدس و سیب زمینی پخته شد ، عدسی آماده سرو است.

نکته :

 

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها , غذای فوری
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
moussaka1

موساکا (غذای یونانی)

پیاز را ریز خرد کرده و در روغن...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

منصور فرهنگ

سوگند

روح الله

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات