چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

عدسی

2207 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه عدسی:

پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم سپس 1/3 عدس را به همراه آب به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و بعد از 20 دقیقه مابقی عدس و سیب زمینی های نگینی درشت خرد شده را به آن اضافه و حرارت را کم می کنیم ، در اواخر پخت نمک ، فلفل و ادویه مورد نظر خود را به آن اضافه می کنیم. وقتی عدس و سیب زمینی پخته شد ، عدسی آماده سرو است.

نکته :

 

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها , غذای فوری
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Shole Mashhad

شله مشهدی

حبوبات را از دو شب قبل خیس میکنیم...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات