چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

عدسی

عدسی

3.3 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

عدس – 200 گرم
سیب زمینی – 1 عدد
پیاز – 1 عدد
نمک ، فلفل و ادویه – به میزان لازم

طرز تهیه عدسی

پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم سپس 1/3 عدس را به همراه آب به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و بعد از 20 دقیقه مابقی عدس و سیب زمینی های نگینی درشت خرد شده را به آن اضافه و حرارت را کم می کنیم ، در اواخر پخت نمک ، فلفل و ادویه مورد نظر خود را به آن اضافه می کنیم. وقتی عدس و سیب زمینی پخته شد ، عدسی آماده سرو است.

نکته :

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید