چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

طرز خشک کردن بامیه

7.6 هزار بازدید
5 روز
مواد لازم

بامیه – به میزان لازم

طرز تهیه طرز خشک کردن بامیه

بامیه ها را شسته و روی یک پارچه تمیز زیر نور خورشید پهن میکنیم تا سطح آن خشک شود ، سپس با یک نخ و سوزن تمیز بامیه ها را به نخ میکشیم و در جلوی آفتاب آویزان کرده تا خشک شود ، بعد از اطمینان از خشک شدن داخل بامیه ها ، آنها را آسیاب میکنیم و در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می نماییم . کمی از پودر بامیه برای لعاب دادن و جاافتادن خورش بسیار مناسب است.

میتوان ریسه بامیه را در آشپزخانه آویزان نمود ولی زمان خشک شدن آن طولانی تر میشود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید