چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شیرینی ماکارون فرانسوی

654 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی:

پودر بادام و پودر شکر را با هم مخلوط و آسیاب میکنیم تا کاملاً پودر شود (باید دقت شود که بادام ها به روغن نیفتد) . سفیده تخم مرغ را با همزن بقدری می زنیم تا حجم آن دو برابر شود. 2 قاشق غذاخوری شکر را به آرامی به سفیده تخم مرغ اضافه و همجنان با همزن می زنیم تا شکر در سفیده حل شود. مخلوط شکر و بادام را سه بار از الک رد میکنیم در آخرین مرحله الک کردن به سفیده اضافه می نماییم و با لیسک بطور دورانی هم می زنیم تا بصورت کشدار و یکنواخت شود سپس رنگ خوراکی را به آن اضافه می کنیم. سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و با کمک قیف و ماسوره ساده مایه شیرینی ماکارون فرانسوی را به شکل دایره به قطر 3 تا 4 سانتیمتر و با فاصله روی کاغذ روغنی می ریزیم (دقت شود در زمان ریختن مایه ماکارون دست حالت چرخشی نداشته باشد و مواد به صورت از بالا به پایین ریخته شود) سینی فر را چندباری از ارتقاع کم به زمین می زنیم و در دمای اتاق نیم ساعتی به مایه ماکارون استراحت می دهیم سپس در فر با حرارت 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم تا زیر شیرینی ماکارون تغییر رنگ بدهد. این شیرینی رویه پوک و زیر نرم و کشدار دارد.

شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و صبر میکنیم تا خنک شود سپس از کاغذ جدا میکنیم و مابین دو شیرینی خامه فرم گرفته یا گاناش استفاده می نماییم.

نکته :

معمولا مابین دو شیرینی را با خامه فرم گرفته هم رنگ پر می کنند.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Rice-pudding with dates

خرما پلو (پودینگ برنج با خرما)

طرز تهیه خرما پلو (پودینگ برنج با خرما): برنج...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات