چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ghrabiye-tabriz

شیرینی قرابیه تبریز

6.1 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

بادام پوست گرفته – 150 گرم
شکر – 200 گرم
سفیده تخم مرغ -3 عدد
مغز پسته ، بادام و شکر – به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز

بادام را پوست گرفته و به صورت پودر در می آوریم و به همراه شکر و سفیده ی تخم مرغ دوبار با چرخ گوشت چرخ میکنیم. (اگر خمیر سفت بود کمی سفیده تخم مرغ اضافه می نماییم) ، خمیر را ورز می دهیم تا سفید رنگ شود. داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیر را با قیف (سر ماسوره ساده) به شکل دایره و با فاصله می ریزیم سپس روی آن را پسته ، بادام و شکر میپاشیم و در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم تا روی آنها طلایی شود. بعد از سرد شدن شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.

شیرینی قرابیه تبریز در مجاورت هوا خیلی زود خشک میشود بنابراین آنها را در کیسه نایلون در ظرف دردار نگهداری نمایید.

روش پوست گرفتن بادام:

مغزهای بادام را به مدت 1 دقیقه در آب جوش ریخته و در ظرف را می بندیم سپس 1 دقیقه در آب خیلی سرد می ریزیم تا پوست قهوه ای آن راحتر جدا شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • ملکی گفته:
    من فر ندارم تو خونم متاسفانه، ولی دارم مایکروفر میخرم، به نظرتون با این مایکروفرا میتونم کیک و شیرینی درست کنم ؟؟
      • ملکی گفته:
        ممنون از راهنماییتون، کمکم کردین
      • ملکی گفته:
        ببخشید، شما میدونین اون کلید کانوکشن رو کدوم یک از این مدلها دارن؟
  • عسل گفته:
    چقد خوشگلن اینا! خیلی دوست دارم یاد بگیرم درست کنم اینارو سایت دنیای تخفیف از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی تاتلی 60% تخفیف گذاشته و گفته شیرینی و شکلات آموزش میده نمیدونم برم یا نه!
دیدگاهتان را بنویسید