چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Choclate-German

شیرینی شکلاتی آلمانی

3.2 هزار بازدید
4 ساعت
مواد لازم

بیسکویت پتی بور شکلاتی – 100 گرم (پودر شده)
تخم مرغ – 1 عدد
شکر – 1/2 پیمانه
کره – 120 گرم
پودر کاکائو – 1/4 پیمانه
رنده پوست پرتقال – 1 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده – 1/2 پیمانه

طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی

کره و پودر کاکائو را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا کره آب شده و با پودر کاکائو مخلوط شود. تخم مرغ و شکر را به حدی با همزن می زنیم تا شکر در تخم مرغ حل شود، سپس به کره و کاکائو اضافه و مخلوط میکنیم. مواد را از روی حرارت برداشته و بیسکویت ، گردو و رنده پوست پرتقال یا نارنج را به آن اضافه و خوب هم می زنیم . (اگر مواد شیرینی شکلاتی آلمانی شل بود کمی به آن بیسکویت اضافه می نماییم ) ، مواد را داخل دو کیسه نایلون ریخته و فشرده می نماییم و به صورت استوانه درست کرده و به مدت 3 ساعت در فریزر میگذاریم . سپس شیرینی شکلاتی آلمانی را برش زده و سرو مینماییم.

نکته : میتوان کمی پسته به مواد اضافه نمود تا در زمان برش شیرینی ها زیباتر بنظر بیاید.

با تشکر از خانمها سئون ، نازنین و سوسن  برای ارسال عکس و دستور شیرینی شکلاتی آلمانی بدون فر

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید