چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

kofte polo shirazi

شیرازی پلو با کوفته ریزه

12 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

برنج – 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده – 300 گرم
کشمش – 200 گرم
مغز گردو خرد شده – 100 گرم
رب انار – 4 قاشق سوپخوری
شیره انگور – 1 قاشق سوپخوری
پیاز – 2 عدد
آرد نخودچی – 1 قاشق سوپخوری
نمک ، فلفل ، ادویه و زردچوبه – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه شیرازی پلو با کوفته ریزه

یک پیاز را رنده کرده و کمی صبر میکنیم تا آب پیاز جدا شود آب پیاز را دور می ریزیم. پیاز رنده شده ، گوشت ، آرد نخودچی ، نمک ، فلفل ، ادویه و زردچوبه را با هم مخلوط و ورز می دهیم و با مایه گوشت ، کوفته ریزه درست کرده و در روغن سرخ میکنیم ، رب انار ، شیره انگور ، نمک ، فلفل و کمی آب را با هم مخلوط کرده و روی کوفته ریزه ها می ریزیم و حرارت را کم کرده و بدون اینکه درِ ظرف را بگذاریم صبر میکنیم تا سس بجوشد و جذب کوفته ریزه ها بشود.

یک پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم بعد از سرخ شدن کشمش ، گردو را اضافه و تفت می دهیم .

برنج را به روش کته یا آبکش درست میکنیم و در زمان سرو پلو آماده شده را در دیس کشیده و مواد آماده شده را روی آن می ریزیم و یا با هم مخلوط کرده و در دیس میکشیم.

 با تشکر از آقای امیر حوائجی بابت ارسال دستور غذای شیرازی پلو با کوفته ریزه

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نیلوفر گفته:
    سلام ممنون برای دستور غذای خوشمزه شیرازیتون
دیدگاهتان را بنویسید