چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شنیسل مرغ -Schintzel

3126 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه شنیسل مرغ -Schintzel:

مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و ادویه مورد دلخواه و کمی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزد بطوریکه بعد از پختن آب نداشته باشد . استخوان های سینه و ران را جدا کرده و قطعه قطعه می کنیم (فقط استخواه بال و ماهیچه آن باقی بماند) سپس دو طرف گوشت مرغ را در نان خشک کوبیده می غلطانیم و بعد در تخم مرغ زده شده قرار میدهیم به طوریکه همه قسمتهای آن آغشته شود و بعد مجدداً در نان خشک کوبیده شده می غلطانیم تا پودر نان کل قسمتهای مرغ به را بپوشاند . قطعات مرغ را در روغن داغ سرخ میکنیم .

نکته:

  • باید دقت شود در زمان سرخ شدن شنیتسل مرغ تا یک طرف کاملاٌ سرخ نشده است آن را برنگردانیم بدلیل اینکه پودر نان و تخم مرغ از آن جدا میشود.
  • برای تهیه شنیتسل مرغ میتوان قطعات را کمی با گوشکوب بکوبیم تا سطحی صاف داشته باشد.
  • برای تهیه نان خشک کوبیده شده میتوان از مغز نان باگت فرانسوی استفاده نمود . مغز نان باگت تازه را خرد کرده و می گذاریم در مجاورت هوا خشک شود سپس آن را آسیاب کرده و استفاده نماییم.
  • بجای پودر نان خشک می توان از آرد سوخاری استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
cauliflower

خواص گل کلم

گل کلم حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان ها...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات