چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شنیسل مرغ

شنیسل مرغ -Schintzel

6.6 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

مرغ متوسط – 1 عدد
تخم مرغ – 3 تا 4 عدد
پیاز – 1 عدد
پودر نان کوبیده شده – به میزان لازم
نمک ، فلفل – به میزان لازم
ادویه مورد دلخواه – به میزان لازم
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل مرغ -Schintzel

مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و ادویه مورد دلخواه و کمی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزد بطوریکه بعد از پختن آب نداشته باشد . استخوان های سینه و ران را جدا کرده و قطعه قطعه می کنیم (فقط استخواه بال و ماهیچه آن باقی بماند) سپس دو طرف گوشت مرغ را در نان خشک کوبیده می غلطانیم و بعد در تخم مرغ زده شده قرار میدهیم به طوریکه همه قسمتهای آن آغشته شود و بعد مجدداً در نان خشک کوبیده شده می غلطانیم تا پودر نان کل قسمتهای مرغ به را بپوشاند . قطعات مرغ را در روغن داغ سرخ میکنیم .

نکته:

  • باید دقت شود در زمان سرخ شدن شنیتسل مرغ تا یک طرف کاملاٌ سرخ نشده است آن را برنگردانیم بدلیل اینکه پودر نان و تخم مرغ از آن جدا میشود.
  • برای تهیه شنیتسل مرغ میتوان قطعات را کمی با گوشکوب بکوبیم تا سطحی صاف داشته باشد.
  • برای تهیه نان خشک کوبیده شده میتوان از مغز نان باگت فرانسوی استفاده نمود . مغز نان باگت تازه را خرد کرده و می گذاریم در مجاورت هوا خشک شود سپس آن را آسیاب کرده و استفاده نماییم.
  • بجای پودر نان خشک می توان از آرد سوخاری استفاده نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • maryam گفته:
    اخه وقتی مینویسی ادویه خوب بنویس چه ادویه ای ..خوشمزگی غذا به نوع ادویه مورد استفاده داخل غذا هست .اخه این چه طرز دستور دادن غذا هست .
دیدگاهتان را بنویسید