چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شنیسل مرغ -Schintzel

4188 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه شنیسل مرغ -Schintzel:

مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و ادویه مورد دلخواه و کمی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزد بطوریکه بعد از پختن آب نداشته باشد . استخوان های سینه و ران را جدا کرده و قطعه قطعه می کنیم (فقط استخواه بال و ماهیچه آن باقی بماند) سپس دو طرف گوشت مرغ را در نان خشک کوبیده می غلطانیم و بعد در تخم مرغ زده شده قرار میدهیم به طوریکه همه قسمتهای آن آغشته شود و بعد مجدداً در نان خشک کوبیده شده می غلطانیم تا پودر نان کل قسمتهای مرغ به را بپوشاند . قطعات مرغ را در روغن داغ سرخ میکنیم .

نکته:

  • باید دقت شود در زمان سرخ شدن شنیتسل مرغ تا یک طرف کاملاٌ سرخ نشده است آن را برنگردانیم بدلیل اینکه پودر نان و تخم مرغ از آن جدا میشود.
  • برای تهیه شنیتسل مرغ میتوان قطعات را کمی با گوشکوب بکوبیم تا سطحی صاف داشته باشد.
  • برای تهیه نان خشک کوبیده شده میتوان از مغز نان باگت فرانسوی استفاده نمود . مغز نان باگت تازه را خرد کرده و می گذاریم در مجاورت هوا خشک شود سپس آن را آسیاب کرده و استفاده نماییم.
  • بجای پودر نان خشک می توان از آرد سوخاری استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها
نظرات 2 نظر

maryam گفته :

اخه وقتی مینویسی ادویه خوب بنویس چه ادویه ای ..خوشمزگی غذا به نوع ادویه مورد استفاده داخل غذا هست .اخه این چه طرز دستور دادن غذا هست .
فروردین ۲۳, ۱۳۹۶ , پاسخ
یک پیشنهاد
cake-havij

کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج: ابتدا تخم مرغ ها...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات