چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شنیسل فیله مرغ

5146 بازدید 30 دقیقه + 2 ساعت

طرز تهیه شنیسل فیله مرغ:

پیاز را رنده و 5 دقیقه صبر می کنیم ، پیاز رنده شده را بوسیله پشت قاشق فشار می دهیم تا آب پیاز کاملاً جدا شود (پیاز رنده شده را دور می ریزیم) ، نمک و فلفل را به آب پیاز اضافه می نماییم. فیله های مرغ را به صورت عمودی نصف کرده و در مخلوط آب پیاز می خوابانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزه دار شود. سپس با گوشتکوب فیله های مرغ را می کوبیم تا سطح آن صاف شود فیله ها را به آرد ساده آغشته می کنیم و بعد در تخم مرغ زده شده فرو می بریم ، آرد سوخاری را با پودر زعفران مخلوط کرده و فیله های آغشته به تخم مرغ را در آن می غلطانیم  و در روغن داغ سرخ می نماییم، شنیسل فیله مرغ آماده سرو است .

نوش جان.

 

برچسب ها :

, , , , , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
baghala-polo-hendi

باقالا پلو هندی

طرز تهیه باقالاپلو هندی: قابلمه‌ای را آماده کرده...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات