چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شربت ذرت خانگی

شربت ذرت خانگی

1.9 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

بلال شیری – 4 عدد
عصاره وانیل – 2 تا 3 قطره
نمک – 2 قاشق چایخوری
آب -حدود 4 لیوان
شکر- 950 گرم

طرز تهیه شربت ذرت خانگی

ابتدا پوست بلال های شیری را کنده و سطح آن را از نخ های پاک میکنیم و به وسیله چاقو دانه های آن را جدا می نماییم. دانه های ذرت را داخل یک قابلمه حاوی آب ریخته (بطوریکه ذرت ها در آب قرار بگیرند) و حرارت را ملایم میکنیم تا آب به جوش بیاید. صبر کرده تا آب داخل قابلمه کمی کمتر از نصف شود سپس دانه های ذرت را آبکش میکنیم یک ظرف زیر آبکش گذاشته تا آب ذرت در آن جمع شود. ذرت ها را با یک وسیله مانند گوشتکوب فشار میدهیم تا عصاره ذرت خارج شود. به عصاره ذرت ، شکر ، نمک و عصاره وانیل را اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد و غلیظ شود. بعد از سرد شدن ، شربت ذرت خانگی یا سیروپ ذرت آماده مصرف است.

شربت ذرت خانگی را بعد از سرد شدن داخل یک ظرف شیشه ای دردار به مدت 1 ماه در یخچال میتوان نگهداری نمود.

شربت ذرت یک شیرین کننده برای تهیه شیرینی و مربا می باشد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید