چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Shami

شامی

10 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

گوشت گوساله پخته شده – 200 گرم
سیب زمینی پخته شده – 2 عدد
پیاز – 1 عدد متوسط
لپه پخته شده – نصف پیمانه
تخم مرغ – 2 تا 3 عدد
گردو آسیاب شده – 1 پیمانه
تره ، نعناء و شنبلیله – از هر کدام 50 گرم
جعفری و گشنیز – از هر کدام 100 گرم
نمک ، فلفل ، پودر سیر و زردچوبه – به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی- به میزان لازم

طرز تهیه شامی

گوشت گوساله را با یک عدد پیاز و زردچوبه می پزیم و سپس آن را ریش ریش میکنیم. لپه پخته شده را داخل غذاساز می ریزیم و له میکنیم ، سیب زمینی و پیاز را رنده میکنیم. همه مواد را با هم مخلوط و ورز می دهیم. سپس به اندازه گردو برمی داریم و به شکل شامی درست کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید