چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

shamikebab

شامی کبابی هندی

6.8 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

گوشت چرخ کرده – 200 گرم
دانه گشنیز (آسیاب شده) – 1/2 قاشق غذاخوری
سرکه – 1/2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ – 1 عدد
پیاز متوسط – 1 عدد
لپه – 1 پیمانه
گشنیز خرد شده – 4 قاشق غذاخوری
سیر (له شده) – 13 حبه
زنجبیل – 40 گرم
دانه زیره (آسیاب شده) – 1/2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ریز خرد شده- 2 عدد
ادویه گرام ماسالا- 1/2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و دارچین – به میزان لازم
زیره سبز- 1/2 قاشق غذاخوری
هل (آسیاب شده) – 2 عدد
روغن سرخ شده – به میزان لازم

طرز تهیه شامی کبابی هندی

لپه ها را خیس کرده و با کمی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزد. بعد از پخته شدن لپه ها آن را کوبیده و با گوشت چرخ کرده ، ادویه جات و سیر مخلوط میکنیم و خوب ورز می دهیم. پیاز را خیلی ریز خرد کرده و به همراه گشنیز خرد شده ، تخم مرغ و سرکه به مواد گوشتی اضافه و ورز می دهیم . مواد آماده شده را به شکل شامی های کوچک درست میکنیم و دو طرف شامی کبابی هندی را در روغن سرخ می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید