چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شامی رودباری

شامی رودباری

25 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

گوشت چرخ کرده – 300 گرم
پیاز متوسط – 1 عدد
سبزی خشک محلی شامی – 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
گوجه فرنگی – 1 عدد
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون – به میزان لازم

طرز تهیه شامی رودباری

پیاز را رنده کرده و با گوشت ، سبزی خشک ، نمک و فلفل خوب مخلوط و ورز می دهیم . از مواد به اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم (کمی کلفت باید درست نماییم) و در روغن زیتون با حرارت کم سرخ میکنیم در زمان سرخ کردن درِ تابه را می گذاریم . رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل کرده و بهمراه گوجه فرنگی ها رنده شده به شامی سرخ شده اضافه میکنیم وقتی سس شا غلیظ شد با پلو سرو می نماییم.

در صورت در دسترس نبودن سبزی محلی میتوان از نعناء خشک استفاده نمود.

با تشکر از رویا خانم برای ارسال عکس و دستور شامی رودباری

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مهسا گفته:
    سلام. ما اصلاً روغن زیتون مخصوص سرخ کردن نداریم. بهتر است از روغن کنجد استفاده کنید. متشکرم
  • عالیه گفته:
    سلام.از روغن زیتون برای سرخ کردن نباید استفاده کرد.در حرارت زیاد تجزیه میشه و بسیار سمی میشه.
  • الینا گفته:
    ممنون دستور ساده وخوبی هست♥♥♥
دیدگاهتان را بنویسید