چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سیر ترشی

سیر ترشی

168 بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

سیر- 1 کیلوگرم
سرکه – حدود 1 لیتر
نمک- 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه سیر ترشی

پوست بوته سیر تازه را جدا می کنیم تا یک لایه پوست روی سیر بماند. ریشه های آن را نیز جدا کرده و داخل شیشه می ریزیم . نمک و سرکه را با هم مخلوط کرده و روی سیرها می ریزیم تا ظرف شیشه ای پر شود. بعد از چند روز سرکه جذب سیر می شود و حجم سرکه در ظرف سیر ترشی کم می شود که مجدداً روی آن سرکه می ریزیم .

اگر سیر تازه در دسترس نبود سیرها را به مدت یک شبانه روز خیس کرده تا راحت پوست آن گرفته شود سپس در یک آبکش گذاشته تا سیرها خشک شود و بعد مراحل کار را انجام می دهیم.

سیر ترشی بعد از دو ماه آماده سرو است ولی هر چه بیشتر بماند سیرها نرم تر و خوشمزه تر می شود.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید