چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سیب زمینی شیرین سرخ شده

591 بازدید 50 دقیقه

طرز تهیه سیب زمینی شیرین سرخ شده:

فر را با 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فانهایت ) روشن می نماییم. سیب زمینی های شیرین را شسته و به صورت خلال خرد می کنیم . روغن سرخ کردنی ، پودر پاپریکا ، زیره ، پودر سیر ، فلفل سیاه و قرمز را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و سیب زمینی های خلال شده را داخل این مایه  می ریزیم و هم می زنیم تا خلال ها با سس آماده شده آغشته شود.

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و خلال ها را روی آن پخش می کنیم به طوری که روی هم قرار نگیرند و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر می گذاریم ، در طی این مدت 2 یا 3 بار خلال های سیب زمینی  را زیر و رو می نماییم . (زمان بیان شده با توجه به نازک بودن یا کلفت بودن برش خلال ها متغیر می باشد)

به تدریج لبه های خلال ها تغییر رنگ داده و قهوه ای و ترد می شوند . سیب زمینی شیرین سرخ شده را از فر خارج کرده و روی آن نمک می پاشیم و سرو می نماییم.

نکته:

  • سیب زمینی شیرین کبابی  تند است که میتوان با ذائقه خود میزان ادویه های آن را تغییر داد.
  • این میان وعده را میتوان با سس کچاپ سرو نمود.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
potato koko

کوکو سیب زمینی

سیب زمینی پخته شده را پوست کنده و...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

منصور فرهنگ

سوگند

روح الله

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات