چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سیب زمینی

سیب زمینی شیرین سرخ شده

1.3 هزار بازدید
50 دقیقه
مواد لازم

سیب زمینی شیرین متوسط – 2 عدد
روغن سرخ کردنی – 2 قاشق سوپخوری
پودر پاپریکا – 2 قاشق چایخوری
نمک – 1 قاشق چایخوری
پودر سیر- 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه- 1 قاشق چایخوری
زیره سبز – 1/2 چایخوری
فلفل قرمز(بدلخواه) – 1/4 چایخوری

طرز تهیه سیب زمینی شیرین سرخ شده

فر را با 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فانهایت ) روشن می نماییم. سیب زمینی های شیرین را شسته و به صورت خلال خرد می کنیم . روغن سرخ کردنی ، پودر پاپریکا ، زیره ، پودر سیر ، فلفل سیاه و قرمز را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و سیب زمینی های خلال شده را داخل این مایه  می ریزیم و هم می زنیم تا خلال ها با سس آماده شده آغشته شود.

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و خلال ها را روی آن پخش می کنیم به طوری که روی هم قرار نگیرند و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر می گذاریم ، در طی این مدت 2 یا 3 بار خلال های سیب زمینی  را زیر و رو می نماییم . (زمان بیان شده با توجه به نازک بودن یا کلفت بودن برش خلال ها متغیر می باشد)

به تدریج لبه های خلال ها تغییر رنگ داده و قهوه ای و ترد می شوند . سیب زمینی شیرین سرخ شده را از فر خارج کرده و روی آن نمک می پاشیم و سرو می نماییم.

نکته:

  • سیب زمینی شیرین کبابی  تند است که میتوان با ذائقه خود میزان ادویه های آن را تغییر داد.
  • این میان وعده را میتوان با سس کچاپ سرو نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید