چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Tomato-&-Bread-Soup

سوپ گوجه فرنگی و نان

1.6 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

نان تست – 3 تکه
روغن زیتون – 1 قاشق سوپخوری
پیاز – 1 عدد
سیر – 2 حبه
گوجه فرنگی – 1 کیلو گرم
آب مرغ – 1 لیتر
رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذاخوری
شکر – 1/2 قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده – 1/2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان

دور قهوه ای نان تست را جدا کرده و نان تست را به قطعات کوچک می بریم و در فر با حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملاً برشته شود . پیاز و سیر را خرد میکنیم و در روغن ریخته و سرخ میکنیم ، سپس نان های برشته شده ، آب مرغ ، رب گوجه فرنگی و شکر را به مواد اضافه کرده و درِ ظرف را میگذاریم بعد از 15 دقیقه گوجه فرنگی های پوست گرفته و خرد شده را اضافه می نماییم. پس از غلیظ شدن سوپ ، گشنیز خرد شده را اضافه می کنیم . سوپ گوجه فرنگی و نان آماده سرو است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید