چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سوپ مرغ

سوپ مرغ

41 بازدید
2 ساعت
مواد لازم

مرغ – 1 عدد
سیر – 3 حبه
پیاز بزرگ – 1 عدد
هویج – 5 عدد
ساقه کرفس – 3 عدد
ریحان – 2 قاشق چایخوری
آویشن – 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
عصاره مرغ – 1 بسته 10 گرمی

طرز تهیه سوپ مرغ

هویج ، سیر ، ساقه کرفس و پیاز را خرد می کنیم و به همراه مرغ درسته داخل یک قابلمه به همراه آب روی حرارت می گذاریم وقتی که به جوش آمد عصاره مرغ ، پودر آویشن و ریحان خرد شده را اضافه و حرارت را کم می کنیم و به مدت ۲ ساعت زمان می دهیم تا بجوشد . بعد از دو ساعت که سوپ جا افتاد به آرامی مرغ را از قابلمه خارج کرده و به قطعات بزرگ برش می زنیم و به داخل قابلمه منتقل می نماییم مزه سوپ مرغ را تست می کنیم در صورت نیاز نمک و فلفل به آن را اضافه می نماییم چند جوش که خورد از روی حرارت برداشته و سرو می کنیم. برای تزیین سوپ مرغ می توان از جعفری استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید