چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Nodel-Soup

سوپ مرغ و نودل مکزیکی

1.8 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

روغن زیتون – 1 قاشق غذاخوری
پیاز سفید – 1 عدد
کرفس خرد شده- 1/2 پیمانه
هویج خرد شده – 1 پیمانه
سیر رنده شده – 6 حبه
سینه مرغ بدون استخوان – 400 گرم
آب مرغ – 6 پیمانه
آب گوجه فرنگی – 350 سی سی
نودل یا ورمیشل – 1/5 پیمانه
فلفل هالوپینو – 1 عدد
زیره سبز- 1 قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده – 1پیمانه
لیموترش – 2 عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم

طرز تهیه سوپ مرغ و نودل مکزیکی

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم تا سبک شود هویج ، کرفس ، سیر و فلفل هالوپینو را به پیاز اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت می دهیم سپس مرغ ، آب گوجه فرنگی و آب مرغ را افزوده و حرارت را کم کرده تا مرغ ها بپزد وقتی مرغ ها پخت آنها را از سوپ خارج می نماییم، ورمیشل (نودل) و ادویه ها را به همراه آب لیموترش اضافه می کنیم . ۵ دقیقه بعد از پختن ورمیشل ها حرارت را خاموش کرده و سوپ مرغ و نودل مکزیکی آماده سرو است.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید