چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Chicken_&_Corn_soup

سوپ مرغ و ذرت ( بین المللی – چینی )

2.3 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

سینه مرغ خرد شده – 120 گرم
نمک – 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ – 2 عدد
آب مرغ – 4 فنجان
ذرت ( شیرین ) – 2 قوطی
فلفل سفید – به میزان دلخواه
روغن کنجد – 1/8 قاشق چای خوری
آرد ذرت – 2 قاشق چای خوری
آب – 2 قاشق چای خوری
پیازچه ( ریز خرد شده ) – 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه سوپ مرغ و ذرت ( بین المللی – چینی )

در یک کاسه کوچک مرغ نمک و تخم مرغ را خوب مخلوط کنید سپس در یک قابلمه آب مرغ را به جوش بیاورید و آن را تکان دهید در این هنگام ذرت و سینه مرغ ریز خرد شده را به آب مرغ اضافه کنید و بگذارید تا ۳ الی ۴ دقیقه بجوشد و سپس آن را رها کنید تا دمایش کاهش بیابد پس از کاهش دما نمک و فلفل سفید را به مخلوط اضافه کنید.

سپس در یک کاسه آرد ذرت و آب را مخلوط میکنیم و سپس آن را به مواد بالا اضافه میکنیم و آن را ۳ الی ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیافتد سپس روی آن روغن کنجد می پاشیم و با پیازچه تزیین میکنیم.

نوش جان

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید