چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سوپ قلم

12001 بازدید 6 ساعت

طرز تهیه سوپ قلم:

استخوان ها را شسته و با آب و پیاز روی حرارت میگذاریم (بهتر است چند ساقه کرفس و یک عدد هویج هم به مواد اضافه نماییم) حدود 5 ساعت زمان برای پخت لازم است ، بعد از سرد شدن هویج ، کرفس، پیاز و استخوان را از سوپ خارج میکنیم و آب قلم را در یخچال به مدت 1 شب قرار میدهیم . چربی منجمد شده روی آب قلم را دور میریزیم و به آب قلم گوجه فرنگی رنده شده ، آبلیمو و نمک  اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا گوجه فرنگی پخته شود. سوپ قلم آماده سرو است.

برای کودکان زیر یکسال از ریختن نمک در سوپ قلم اجتناب نمایید.

برای تهیه سوپ قلم میتوان از زودپز استفاده نمود در این شرایط زمان پخت کوتاه تر است.

 

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

غذا ها , غذای کودک
نظرات 1 نظر

محمود گفته :

خیلی ممنون خیلی بدرد من میخوره. اگر کتان تفت داده شده طلا یی اضافه بشه مضر نیست؟
اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۶ , پاسخ
یک پیشنهاد
kokoy-kado

کوکوی کدو با سس ماست

کدو و پیاز را رنده می کنیم و...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات