چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Soup

سوپ قلم

17 هزار بازدید
6 ساعت
مواد لازم

قلم گوساله – 1 کیلو
پیاز – 2 عدد
گوجه فرنگی – 3 عدد
آبلیمو و نمک – به میزان لازم

طرز تهیه سوپ قلم

استخوان ها را شسته و با آب و پیاز روی حرارت میگذاریم (بهتر است چند ساقه کرفس و یک عدد هویج هم به مواد اضافه نماییم) حدود 5 ساعت زمان برای پخت لازم است ، بعد از سرد شدن هویج ، کرفس، پیاز و استخوان را از سوپ خارج میکنیم و آب قلم را در یخچال به مدت 1 شب قرار میدهیم . چربی منجمد شده روی آب قلم را دور میریزیم و به آب قلم گوجه فرنگی رنده شده ، آبلیمو و نمک  اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا گوجه فرنگی پخته شود. سوپ قلم آماده سرو است.

برای کودکان زیر یکسال از ریختن نمک در سوپ قلم اجتناب نمایید.

برای تهیه سوپ قلم میتوان از زودپز استفاده نمود در این شرایط زمان پخت کوتاه تر است.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مهیا گفته:
    خوب بود
  • آلینی گفته:
    سلام.میگم اون روغن روی عصاره قلم واسه رشد بچه ها خیلی عالیه.دور نریزید.
  • سعید گفته:
    مگه چن تا محله میخاین سوپ بدید که یه کیلو قلم لازمه؟!!!
  • محمود گفته:
    خیلی ممنون خیلی بدرد من میخوره. اگر کتان تفت داده شده طلا یی اضافه بشه مضر نیست؟
دیدگاهتان را بنویسید