چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cheese and walnut souffle

سوفله پنیر و گردو

1.8 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

پنیر پیتزای رنده شده – 1 لیوان 
سس سفید – 2 لیوان
تخم مرغ – 5 عدد
مغز گردوی کوبیده شده – 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه سوفله پنیر و گردو

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم ، سفیده را با همزن برقی بقدری می زنیم تا از ظرف بیرون نریزد و پف کند . زرده تخم مرغ را نیز با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ شود . سس سفید را که هنوز گرم است کم کم به زرده اضافه و مخلوط میکنیم سپس 2 قاشق از پنیرپیتزا را کنار گذاشته و مابقی آن را با نمک ، فلفل و گردو کوبیده شده مخلوط میکنیم و به زرده و سس سفید اضافه و هم می زنیم سپس سفیده را به آن اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با لیسک هم می زنیم . ظرف پیرکسی را چرب کرده و مایه سوفله را در آن پخش میکنیم و 2 قاشق پنیری که کنار گذاشته بودیم را روی آن می پاشیم سوفله پنیر و گردو را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا پنیر آن آب شده و کمی طلایی شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید