چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سوفله پنیر و گردو

1555 بازدید 45 دقیقه

طرز تهیه سوفله پنیر و گردو:

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم ، سفیده را با همزن برقی بقدری می زنیم تا از ظرف بیرون نریزد و پف کند . زرده تخم مرغ را نیز با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ شود . سس سفید را که هنوز گرم است کم کم به زرده اضافه و مخلوط میکنیم سپس 2 قاشق از پنیرپیتزا را کنار گذاشته و مابقی آن را با نمک ، فلفل و گردو کوبیده شده مخلوط میکنیم و به زرده و سس سفید اضافه و هم می زنیم سپس سفیده را به آن اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با لیسک هم می زنیم . ظرف پیرکسی را چرب کرده و مایه سوفله را در آن پخش میکنیم و 2 قاشق پنیری که کنار گذاشته بودیم را روی آن می پاشیم سوفله پنیر و گردو را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا پنیر آن آب شده و کمی طلایی شود.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

غذا ها , گراتن - سوفله
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
kebab

کباب کوبیده

گوشت ران گوساله ، قلوه گاه و ران...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات