چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

strawberry-souffle

سوفله توت فرنگی

1.4 هزار بازدید
50 دقیقه
مواد لازم

توت فرنگی – 300 گرم
بیسکویت ساقه طلایی – 16 عدد
زرده تخم مرغ – 4 عدد
سفیده تخم مرغ – 4 عدد
شکر – 60 گرم
شیر – 6 قاشق غذاخوری
خامه – 4 قاشق غذاخوری
نشاسته – 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوفله توت فرنگی

یک ظرف که مناسب سرو هم باشد انتخاب و خوب چرب میکنیم سپس بیسکویت ها را خرد کرده و با آب توت فرنگی مخلوط می نماییم و داخل ظرف ریخته و صاف میکنیم.

زرده تخم مرغ و شکر را با هم می زنیم تا شکر حل شده و کف کند . شیر ، خامه و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم و به زرده تخم مرغ اضاف می نماییم.

سفیده تخم مرغ را با همزن بقدری می زنیم تا پف کند(بطوریکه اگر کاسه را برگردانیم از کاسه بیرون نریزد) ، بعد سفیده را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه و به آرامی هم می زنیم . 1/3 مواد را کناری میگذاریم و مابقی مواد را با توت فرنگی های ریز خرد شده مخلوط میکنیم و روی بیسکویت می ریزیم سپس موادی که کنار گذاشته ایم را روی آن ریخته و در فر با حرارت 190 درجه سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا روی سوفله توت فرنگی طلایی شود. فر را از قبل گرم میکنیم.

میتوان بجای توت فرنگی در تهیه سوفله از تمشک استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید