چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سوسیس خانگی

سوسیس خانگی

6.5 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

سینه مرغ- 1 عدد
جوز هندی – 1 قاشق چایخوری
پودر سیر- 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز – 1 قاشق چایخوری
روغن – کمی
جوش شیرین – 1 قاشق مرباخوری
نشاسته – 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و ادویه – به مقدار لازم

طرز تهیه سوسیس خانگی

نشاسته را آسیاب و سینه مرغ را چرخ می کنیم همه مواد را با هم مخلوط و خوب ورز می دهیم تا یک دست شود از سوسیس سازِ چرخ گوشت استفاده می نماییم ، نایلون (غلاف یا لرور) سوسیس را به سوسیس ساز وصل کرده و مواد را داخل چرخ گوشت می ریزیم تا داخل نایلون، سوسیس قرار بگیرد بدلیل افزایش حجم مواد در زمان پخت به اندازه چند سانتیمتر فضای خالی در غلاف می گذاریم  قسمت بالا و پایین غلاف را می بندیم و سوسیس خانگی را به مدت ۱۰ دقیقه بخار پز می کنیم.

طریقه بخارپز کردن :

ابتدا یک ظرف آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد سوسیس های آماده را در یک آبکش فلزی گذاشته و روی بخار آب به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم سپس از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود بعد سوسیس ها را می توان سرخ و مصرف نمود.

نکته:

  • می توان به جای استفاده از سوسیس سازِ چرخ گوشت از قیف برای پر کردن غلاف سوسیس استفاده نمود.

 

با تشکر از رها خانم برای ارسال عکس و دستور سوسیس خانگی

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید