چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سمنو

1397 بازدید 5 ساعت

طرز تهیه سمنو:

طریقه سبز کردن گندم:

بعد از تمیز کردن گندم و شستن آن ، روی گندم را آب سرد ریخته بطوریکه روی گندم دو تا سه انگشت آب بگیرد به مدت دو روز صبر کرده و در این فاصله دو بار آب آن را عوض می کنیم. تا نوک گندم ها سفید شده جوانه بزند . سپس آن را  در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود . دستمال نازکی را کاملاً خیس می کنیم و گندم ها را داخل دستمال می ریزیم و دستمال را در ظرفی قرار می دهیم . روزی 1 یا 2 بار کمی آب روی پارچه و گندم می پاشیم باید دقت کرد که آب فقط گندم را مرطوب نگه دارد زیرا آب زیادی باعث ترش شدن گندم می شود. وقتی گندم ریشه داد آنرا در ظرف مناسبی پهن کرده و روی آن را پارچه مرطوبی می کشیم و روزی 1 یا دو بار روی آن آب می پاشیم و پارچه را مرطوب می نماییم تا گندم ها ساقه پیدا کرده و کمی بلند بشوند باید دقت شود که وقتی ساقه نقره ای رنگ شود قبل از آنکه بشکفد و سبز شود برای سمنو استفاده میشود.

طرز تهیه سمنو:

گندمی که ساقه های نقره ای رنگ دارد را کوبیده یا چرخ می کنیم و گندم های چرخ شده را با آب خوب مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم گندم ها را با دو دست فشار داده تا عصاره گندم که شیرین است کاملاً گرفته شود . شیره گندم را به آرد بتدریج اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا مایه کاملاً صاف و رقیق شود. بعد ظرف را روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا مایه جوش آمده و مثل حلوا غلیظ شود.

نکته : مایه نباید ته بگیرد و گلوله شود.

نکته : میتوان سمنو را در آخر به مدت نیم ساعت در فر دم گذاشت.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دیگر , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
pizza red beans

پیتزا لوبیاقرمز

لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات