چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سمبوسه

112708 بازدید 40 دقيقه

طرز تهیه سمبوسه:

پياز را در روغن سرخ كرده كمي زردچوبه و رب گوجه فرنگي اضافه كرده و تفت مي دهيم سپس گوشت ، نمك و فلفل را افزوده و مخلوط مي كنيم و حرارت را كم كرده تا گوشت سرخ شود. سيب زميني آبپز شده را نگيني خرد كرده و روي گوشت مي ريزيم . جعفري ها را ريز خرد مي كنيم و به مواد اضافه مي نماييم و از روي حرارت بر ميداريم.

نان لواش را به صورت مستطيل برش زده (طول بيش از 2 برابر عرض)  و از مواد سمبوسه در گوشه مستطيل مي ريزيم و عرض مستطيل را روي طول مي گذاريم تا به شكل مثلث بشود و مثلث را تا كرده و روي مابقي نان مي گذاريم و به شكل مثلث در مي آوريم و قسمت اضافه را داخل سمبوسه مي گذاريم تا مواد سمبوسه بيرون نريزد.

سمبوسه ها را در روغن سرخ ميكنيم . نوش جان.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

انواع ساندویچ و پیتزا , غذا ها
نظرات 34 نظر

Mahbub گفته :

سلام.سایت خیلی خوبی دارین ولی هر کار میکنم نمیتونم عضو بشم نمیدونم چرا!
خرداد ۱۸, ۱۳۹۵ , پاسخ

رعنا گفته :

سلام سمبوسه یک غذای جنوبی محسوب میشه. لیدی جان درست میگه, سمبوسه ی اصل فقد سیب زمینی آبپز و رنده شده و زردچوبس و سبزیش تره هست. اصلن گوشت چرخ کرده و... این چیزا نداره. و خوشمزگیش ب همین سادگیشه...
آذر ۲, ۱۳۹۴ , پاسخ

مرضیه گفته :

ممنون که لطف میکنید و مطالب اشپزیتون رو به اشتراک میزارید. ولی ای کاش دوستان هم لطف و بزرگواری میکردن به جای این همه ایراد گرفتن از سبک و روش پخت غذاها ، ذایقه غذاییشون رو حتی برای یکبار هم که شده تغییر بدن و حاضر به درست کردن و تست غذا به روشهای متفاوت بشن. اخه فکر میکنید این همه اشپز و سراشپز معروف ایرانی و خارجی داریم روش طبخ غذاها رو از اجدادشون به ارث بردن؟ نه اونا هم یه روز در یخچالشونو باز کردن و فکر کردن با چیزهایی که الان موجود دارن چی میتونن درست کنن. و این رمز موفقیت اونا هست نسبت به دیگران که حتی حاضر به تست متفاوتی از غذا نیستن. اونم سمبوسه.
شهریور ۱۰, ۱۳۹۴ , پاسخ

    پروین گفته :

    سلام مرضیه جون ممنون از محبت و نظر مثبت شما
    شهریور ۱۰, ۱۳۹۴ , پاسخ

حسین گفته :

سلام میشه به جای نون لواش از نون قرصی استفاده کنیم
مرداد ۱۲, ۱۳۹۴ , پاسخ

    پروین گفته :

    سلام حسین آقا من در مورد نان قرصی اطلاعاتی ندارم ولی اگر به نازکی نان لواش باشد میتوان استفاده نمود.
    مرداد ۱۳, ۱۳۹۴ , پاسخ

mahla گفته :

سلام وممنون ازغذا هاي خوشمزه تون
تیر ۱۴, ۱۳۹۴ , پاسخ

Camille گفته :

سلام ببخشيد بجاي جعفري ميشه كشنيز استفاده كرد ؟؟
خرداد ۲۸, ۱۳۹۴ , پاسخ

    پروین گفته :

    سلام خانم کاملیا بله میتوانید تست کنید و نظر خود را در سایت برای استفاده دیگران قرار دهید. متشکرم
    خرداد ۲۸, ۱۳۹۴ , پاسخ

نیایش گفته :

سلام، مرسی از غذای خوشمزه تون، لیدی جان سمبوسه رو کلا با گوشت درست میکنن اگه با گوشت نباشه شما با چی درست میکنی، سمبوسه سبزیجات فکر نمیکنم داشته باشیم اما اگه یه کم ذرت هم توش بریزید به نظر من خیلی بهتر میشه
خرداد ۱۳, ۱۳۹۴ , پاسخ

الهام گفته :

عالی بود. ممنون
اردیبهشت ۲۷, ۱۳۹۴ , پاسخ

فریبا گفته :

دوستان به جای ریشه یابی کلمات غذا ها رو دریابید ممنون پروین جون که بخاطر مطالب خوبتون و اینکه وقت گرانبهاتون رو بخاطر کمک به ما صرف میکنید. :-)
دی ۳۰, ۱۳۹۳ , پاسخ

    پروین گفته :

    سلام فریبا خانم و ممنون از نظر محبت آمیز شما.
    دی ۳۰, ۱۳۹۳ , پاسخ

حدیث گفته :

در سمبوسه میتوان به جای نان لواش از خمیر معمولی نانوایی استفاده کرد؟
آذر ۱۲, ۱۳۹۳ , پاسخ

    پروین گفته :

    سلام حدیث خانم میتوان در تهیه سمبوسه از خمیر معمولی استفاده نمود به شرطی که به قطر 3 میلیمتر خمیر را پهن نمایید و برای طبخ آن از فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد تا زمانی که روی آن طلایی رنگ شود.روی خمیر را با قلمو روغن بمالید.
    آذر ۱۳, ۱۳۹۳ , پاسخ

Aida گفته :

سلام خیلی ممنون . میشه ما گوشت نریزیم و سیب زمینی رو رنده کنیم ، یا بد مزه میشه ؟!
آبان ۲۹, ۱۳۹۳ , پاسخ

    پروین گفته :

    سلام میتوانید بدون گوشت درست کنید خوشمزه میشود البته ذائفه ها متفاوتند.
    آبان ۲۹, ۱۳۹۳ , پاسخ

نگارنورمحمدی گفته :

چندنوع سمبوسه داریم
اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۳ , پاسخ

    پروین گفته :

    تنوع در غذای سمبوسه بدلیل متنوع بودن مواد داخلی آن زیاد است.
    اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۳ , پاسخ

نگارنورمحمدی گفته :

مرسی خیللللللللللللللی عالی
اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۳ , پاسخ

الهه گفته :

من با پنیر پیتزادرست کردم خوب شد فقط خیلى روغن مصرف میکنه ایا میشه توى فر درست کرد
اسفند ۱, ۱۳۹۲ , پاسخ

    پروین گفته :

    با گریل فر میتوان سمبوسه را در فر سرخ کرد و برای اینکه سمبوسه خشک نشود باید روی سمبوسه را با قلمو چرب کرد.
    اسفند ۲, ۱۳۹۲ , پاسخ

سعید گفته :

عالیه مرسی
دی ۲۱, ۱۳۹۲ , پاسخ

نسرین گفته :

خیلی خوشمزه شد اگه پنیر پیتزا هم داخل مواد سمبوسه بریزیم وبعد بپیچیم سرخ کنیم عالی میشه
آبان ۱۵, ۱۳۹۲ , پاسخ

    پروین گفته :

    مرسی از نظر لطف شما و پیشنهاد برای بهتر شدن سمبوسه
    آبان ۱۵, ۱۳۹۲ , پاسخ

لیدی گفته :

ببخشید این غذا غذای خوشمزه ایه ولی سمبوسه نیست.سمبوسه اصلا گوشت نداره.سبزیش هم تره هست نه جعفری.سیب زمینیشم معمولا رنده می کنند.ادویه اصلیش هم زردچوبه هست.گذشته از اینها برای سرخ کردن گوشت،رب گوجه را در مرحله آخر اضافه می کنند نه اینکه گوشتو بریزن تو رب.
آبان ۸, ۱۳۹۲ , پاسخ

    پروین گفته :

    سلام و تشکر از پیام شما. [سنبوسه یا سمبوسه خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همبن دلیل نوعی پای محسوب می شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. منبع ویکی پدیا] در خصوص رب ، اگر رب را سرخ نماییم ، مصرف رب در غذا کمتر می شود ضمناً رنگ غذا خوشرنگتر می شود.
    آبان ۸, ۱۳۹۲ , پاسخ

      مریم گفته :

      با سلام و تشکر از مطلبتون.سمبوسه غذای جنوبیه.همینجوری مثلثیه.گوشت نداره.سیب زمینیش آبپز و له میشه.تو پیاز داغ و زردچوبه و پودر لیمو تفت داده میشه.تره و جعفری خرد شده و پخته باهاش مخلوط میشه.نمک اضافه شده در نهایت می پیچیم.برای سرخ کردن روغن زیاد می بره و غذای سنگینیه پس بهنره پنیر پیتزا نریزیم.اگه غذای ترش دوس دارین می تونین کمی آب ترشی به سیب زمینی اضافه کنین.معرکه میشه.من خوزستانی ام و از بچگی با این غذا آشنام.
      مرداد ۷, ۱۳۹۴ , پاسخ

elahe گفته :

خيلي خوبه . مرسي.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۲ , پاسخ

    پروین گفته :

    متشكرم از نظر لطف شما. نوش جان.
    شهریور ۲۳, ۱۳۹۲ , پاسخ

fateme گفته :

خیلی عالیه و مناسب فصل مدارس به عنوان تغذیه سالمه.ممنون
شهریور ۱۴, ۱۳۹۲ , پاسخ
یک پیشنهاد
لقمه خرمایی

لقمه خرمایی

طرز تهیه خمیر لقمه خرمایی: ابتدا کره ای...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات