چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سس فلفل سبز

122 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه سس فلفل سبز:

فلفل سبزها را شسته و خرد می کنیم و به همراه آب در قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بخوبی نرم و پخته شود و حدود یک استکان آب داشته باشد، با غذا ساز فلفل ها را پوره کرده ، شکر و نمک را به آن اضافه و مجدداً به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم و در آخر سرکه سیب را اضافه می کنیم . سس فلفل سبز را از صافی رد می نماییم و داخل یک ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگه داری می کنیم.

نکته :
  • سس فلفل بعد از سرد شدن کمی غلیظ تر می شود.
  • سس فلفل سبز یک سس تند است که می توان به همراه غذاهایی مثل کتلت ، انواع کوکو و .... آن را سرو نمود.
 

با تشکر از رهاحانم برای ارسال عکس و دستور سس فلفل سبز

برچسب ها :

, , ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد

خاگینه ساده

 طرز تهیه خاگینه ساده: تخم مرغ ها با...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات