چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سس فلفل سبز

سس فلفل سبز

687 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

فلفل سبز- نیم کیلو
نمک – 2 قاشق غذاخوری
شکر – دو و نیم قاشق غذاخوری
سرکه سیب – نصف استکان
آب – 5 لیوان

طرز تهیه سس فلفل سبز

فلفل سبزها را شسته و خرد می کنیم و به همراه آب در قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بخوبی نرم و پخته شود و حدود یک استکان آب داشته باشد، با غذا ساز فلفل ها را پوره کرده ، شکر و نمک را به آن اضافه و مجدداً به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم و در آخر سرکه سیب را اضافه می کنیم . سس فلفل سبز را از صافی رد می نماییم و داخل یک ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگه داری می کنیم.

نکته :

  • سس فلفل بعد از سرد شدن کمی غلیظ تر می شود.
  • سس فلفل سبز یک سس تند است که می توان به همراه غذاهایی مثل کتلت ، انواع کوکو و …. آن را سرو نمود.

 

با تشکر از رهاحانم برای ارسال عکس و دستور سس فلفل سبز

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید