چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سس فلفل سبز

83 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه سس فلفل سبز:

فلفل سبزها را شسته و خرد می کنیم و به همراه آب در قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بخوبی نرم و پخته شود و حدود یک استکان آب داشته باشد، با غذا ساز فلفل ها را پوره کرده ، شکر و نمک را به آن اضافه و مجدداً به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم و در آخر سرکه سیب را اضافه می کنیم . سس فلفل سبز را از صافی رد می نماییم و داخل یک ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگه داری می کنیم.

نکته :
  • سس فلفل بعد از سرد شدن کمی غلیظ تر می شود.
  • سس فلفل سبز یک سس تند است که می توان به همراه غذاهایی مثل کتلت ، انواع کوکو و .... آن را سرو نمود.
 

با تشکر از رهاحانم برای ارسال عکس و دستور سس فلفل سبز

برچسب ها :

, , ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
cumin-rice

زیره پلو کرمانی

گوشت را به همراه پیاز داغ به روغن...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات