چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

tartar sauce

سس تارتار

2.3 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم
خیار شور- 100 گرم
آب لیموی تازه- یك قاشق غذاخوری
سس مایونز- 500 گرم
پیازچه - 50 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز- یك عدد
سیر- یك حبه
جعفری- ‌2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار:

خیار شور را رنده کرده و آبش را میگیریم.  پیازچه ، جعفری و سیر را ریز خرد کرده و تخم مرغ (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است) را رنده می کنیم و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم و سپس سس مایونز و آبلیموی تازه را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می نماییم.

از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • الهه گفته:
    خیلی ممنون از دستور تهیه این سس
دیدگاهتان را بنویسید