چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

vinegar

سرکه سیب

1.9 هزار بازدید
40 روز
مواد لازم

آب سیب – 1 کیلو
سرکه – 1 لیوان

طرز تهیه سرکه سیب

سیب ها را شسته و چهار قسمت میکنیم سپس آب سیب را میگیریم و داخل یک ظرف شیشه ای یا سفال لعاب دار می ریزیم ، به ازای هر یک کیلو آب سیب یک لیوان سرکه به آن اضافه می کنیم (1/4 ظرف خالی باشد) درِ ظرف را با بادکنک می بندیم تا هیچ منفذی نداشته باشد . ظرف سرکه سیب را در جای گرم نگهداری میکنیم بعد از 40 روز آماده مصرف است.

نکته :

در تهیه سرکه سیب از آب سیب آماده استفاده نشود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید