چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ساندویچ تخم مرغ

ساندویچ تخم مرغ

105 بازدید
20 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ-8 عدد
سس مایونز – نصف پیمانه
سس خردل – 1 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده – یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم
پودر پاپریکا – یک چهارم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی – 3 عدد
نان تست – 8 تکه

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

تخم مرغ ها را آبپز می کنیم و پوست آنها را جدا کرده و به قطعات یک در یک سانتیمتری خرد می نماییم. پیازچه ها را به اندازه یک سانتیمتر خرد کرده و به همراه سس مایونز ، سس خردل ، نمک ، فلفل و پودر پاپریکا به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط می نماییم. روی نان تست چند قاچ گوجه فرنگی قرار می دهیم و از مواد آماده شده روی گوجه فرنگی ها قرار داده و روی آن نان می گذاریم. میتوانیم در ساندویچ تخم مرغ از کاهو هم استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید