چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

salad red cabbage

سالاد کلم قرمز

2.3 هزار بازدید
15 دقیقه
مواد لازم
گریپ فروت - 2 عدد (فیله شده)
عسل - 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع آفتابگردان - 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
کاهو -چند برگ
کلم قرمز - 1/4 عدد
خیار - 1 عدد (به قطعات باریک بریده شود)
تخمه آفتابگردان - 2 قاشق سوپخوری
تخمه کدو - 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه سالاد کلم قرمز

طرز تهیه سالاد کلم قرمز:

گریپ فروت را به صورت فیله در می آوریم و در یک صافی گذاشته تا کمی از آب آن گرفته شود ، آب گریپ فروت ،  عسل و روغن آفتابگردان ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده تا سس سالاد کلم قرمز آماده شود.

کاهو ، کلم قرمز ، خیار و فیله گریپ فروت را با یک نسبت با هم مخلوط می کنیم و روی آن مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخمه کدو را روی آن ریخته و سپس سس سالاد را اضافه میکنیم.

سالاد کلم قرمز باید به صورت تازه و به همراه مرغ یا ماهی گریل سرو گردد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید