چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

celery_with_blue_cheese_dressing_salad

سالاد کرفس با تزیین پنیر آبی

1.9 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

گردو ی خرد شده – نصف فنجان
پنیر آبی – 300 گرم
سرکه ی سیب – 1/4 فنجان
روغن فندق – 1/4 فنجان
فلفل سیاه تازه – به میزان لازم
کرفس ( خرده شده به قطعات 1 سانتی ) – 4 ساقه
سیب ( سبز و برش خرده) – 2 عدد
شاهی – 4 مشت
نمک دریایی – به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کرفس با تزیین پنیر آبی

در یک ماهی تابه گردو ها را بدون روغن میپزیم تا طلایی و ترد شوند سپس آنها را سرد میکنیم. در یک غذا ساز 1 فنجان از پنیر آبی ، سرکه ، روغن و فلفل سیاه را مخلوط میکنیم تا صاف شود ، 1 قاشق از آب سرد را میریزیم و دوباره مخلوط میکنیم.
در یک ظرف بزرگ کرفس ، سیب و موادی را که از قبل آماده کرده ایم روی آن میریزیم و آن را هم میزنیم و آن را مخلوط میکنیم سپس آن را تزیین کرده و سرو میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید