چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سالاد ذرت تابستانی

سالاد ذرت تابستانی

109 بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

بلال – ۶ عدد
پیاز قرمز نگینی – ۱/۲ فنجان
گوچه فرنگی گیلاسی – ۱ فنجان
سرکه سیب – ۳ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون خالص – ۳ قاشق سوپ خوری
نمک کوشر (حلال) – ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه – ۱/۲ قاشق چای خوری
برگ ریحان – ۱/۲ فنجان

طرز تهیه سالاد ذرت تابستانی

جهت تهیه سالاد ذرت قابلمه‌ای را پر از آب کرده و می گذاریم تا به جوش آید؛ سپس یک قاشق سوپ خوری شکر و یک قاشق سوپ خوری سرکه سیب به آن اضافه می کنیم. بلال‌ها را به آب اضافه کرده و می‌گذاریم تا بجوشد. قابلمه را از روی حرارت برداشته و درب آن را می‌گذاریم تا بلال‌ها ۱۰ دقیقه استراحت کنند.

حال بلال‌ها را از قابلمه خارج می کنیم و وقتی سرد شدند دانه‌های ذرت را از چوب بلال جدا می‌کنیم و آنها را با پیاز، گوجه‌فرنگی، سرکه سیب، روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم.

این را به خاطر بسپارید که ریحان می‌بایست برای استفاده شدن در این سالاد حتما تازه باشد از این رو قبل از سرو سالاد ذرت، ریحان را به آن اضافه کنید.

سالاد ذرت را سرد یا در دمای اتاق می توان سرو کرد.

از نکات حائز اهمیت در طبخ و آماده‌سازی این سالاد میزان انعطاف‌پذیری آن می‌باشد؛ شما می‌توانید بنا به سلیقه خود حجم بلال‌ها را افزایش دهید، کمی سیر به سالادتان اضافه کنید و یا حتی به جای استفاده از ریحان از مقداری جعفری یا بیبی اسفناج استفاده کنید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید