چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken salad

سالاد جوجه

1.9 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

جوجه – 1 عدد
کنسرو نخود فرنگی – 1 قوطی
خیارشور – 250 گرم
سس مایونز – 1 پیمانه
سرکه – 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پیاز – 1 عدد
فلفل دلمه ای – 2 عدد
نمک ، فلفل و خردل – به میزان لازم

طرز تهیه سالاد جوجه

جوجه را با پیاز و کمی نمک می پزیم سپس استخوان های آن را جدا و بوسیله قیچی بشکل خلال خرد میکنیم .

خیارشور و فلفل دلمه ای را خلال خرد میکنیم.

سس مایونز ، سرکه ، نمک ، فلفل و کمی خردل را با هم مخلوط میکنیم و جوجه ، خیارشور ، فلفل دلمه ای و نخود فرنگی را به سس اضافه و مخلوط میکنیم. سالادجوجه  را در ظرف مخصوص ریخته و 1 ساعتی در یخچال قرار میدهیم سپس سرو می نماییم.

اگر در سالاد جوجه از ماست کم چرب به جای سس مایونز استفاده نماییم یک غذای کم کالری و مناسب افراد با انگیزه لاغری است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید