چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cumin-rice

زیره پلو کرمانی

6 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

گوشت چرخ کرده – 300 گرم
برنج آبکش شده – 4 پیمانه
پیاز داغ – 1 پیمانه
زیره سیاه – 2 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی – 1 پیمانه
زرشک – نصف پیمانه
نمک ، فلفل و دارچین – به میزان لازم
روغن و زعفران – به میزان لازم

طرز تهیه زیره پلو کرمانی

گوشت را به همراه پیاز داغ به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم ، نمک ، زردچوبه ، دارچین و کمی آب می ریزیم تا گوشت مغز پخت شود.

زیره را خیس کرده و چند باری میشوییم سپس روی یک دستمال پهن کرده تا خشک شود .

زرشک و کشمش را جداگانه در روغن تفت می دهیم.

ته یک قابلمه روغن ریخته و نان می اندازیم (برای ته دیگ)  کمی برنج می ریزیم و زیره را لا به لای برنج ریخته ، کره و روغن را روی برنج می دهیم و زیره پلو را دم می گذاریم.

در زمان سرو زیره پلو ، گوشت سرخ شده ، پیاز داغ ، زرشک و کشمش روی برنج می دهیم.

نکته :

میتوان همه مواد را لابه لای برنج ریخت و دم گذاشت.

زیره پلو را با کوفته ریزه یا با مرغ می توان سرو نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مرجان گفته:
    سلام. ممنون بابت ارائه این غذا. فردا میخوام درست کنم. امیدوارم خوب و خوشمزه بشه.
  • عرفانه گفته:
    سلام از سایتتون خیلی خوشم اومد فقط اگه لطف کنین بنویسین این مواد واسه چند نفره ممنون میشم:)
دیدگاهتان را بنویسید