چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

رولت حلوا

2710 بازدید 30 دقیقه

طرز تهیه رولت حلوا:

تهیه رولت حلوا:

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با همزن به قدری می زنیم تا فرم گرفته و از ظرف نریزد شکر را در چند مرحله به سفیده اضافه می کنیم و در این فاصله با همزن سفیده تخم مرغ را می زنیم بعد سرعت همزن را کم کرده و زرده تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده ، بعد از مخلوط شدن ، پودر هل را اضافه می کنیم. آرد الک شده در سه مرحله بدون همزن به مواد اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم (از یک جهت) . سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی را در آن انداخته (اندازه ی سینی : 30 در 40 سانتی متر) و مواد را به قدری که از گوشه های ظرف به اندازه ی نیم سانت فاصله داشته باشند پهن کرده و یکدست باشد سپس ظرف را در فری که با دمای 250 درجه ی سانتی گراد گرم شده است به مدت 5 تا 8 دقیقه میگذاریم. بعد از خنک شدن نان حلوا (کمی شل درست می کنیم) را روی نان کشیده و به کمک کاغذ روغنی رول می کنیم .

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات