چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

رولت حلوا

2931 بازدید 30 دقیقه

طرز تهیه رولت حلوا:

تهیه رولت حلوا:

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با همزن به قدری می زنیم تا فرم گرفته و از ظرف نریزد شکر را در چند مرحله به سفیده اضافه می کنیم و در این فاصله با همزن سفیده تخم مرغ را می زنیم بعد سرعت همزن را کم کرده و زرده تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده ، بعد از مخلوط شدن ، پودر هل را اضافه می کنیم. آرد الک شده در سه مرحله بدون همزن به مواد اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم (از یک جهت) . سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی را در آن انداخته (اندازه ی سینی : 30 در 40 سانتی متر) و مواد را به قدری که از گوشه های ظرف به اندازه ی نیم سانت فاصله داشته باشند پهن کرده و یکدست باشد سپس ظرف را در فری که با دمای 250 درجه ی سانتی گراد گرم شده است به مدت 5 تا 8 دقیقه میگذاریم. بعد از خنک شدن نان حلوا (کمی شل درست می کنیم) را روی نان کشیده و به کمک کاغذ روغنی رول می کنیم .

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
pitza-neyoyorky

پیتزا نیویورکی

پیاز را بصورت حلقه های ظریف برش داده...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات